Wauw, what happend!?

Mijn intenties waren groots aanwezig toen ik in maart My Unalome introduceerde aan de wereld. Er stond behoorlijk wat op de planning. Gave workshops, trainingen, marktjes, conventie in Italië en ga zo maar door. En toen kwam, wat waarschijnlijk niemand gemist heeft, COVID-19 om de hoek kijken. Alles werd afgelast. En zo viel mijn kickstart van mijn onderneming stil. Ik viel ook stil.

De afgelopen maanden ben ik, en vele zullen dit herkennen, in een transformatie proces terecht gekomen. In het begin van de Lockdown was ik proactief en stortte ik mij op mijn baan om daar alles goed te laten draaien. Al snel beseft ik wat een impact deze enorme verandering had op mijn leven. Voor het eerst in jaren was ik écht thuis. Niet meer onderweg naar afspraken en weet ik wat ik allemaal deed. Maar thuis. Ik begon terug te keren in het nu. Het heeft weken geduurd voordat ik kon aanvaarden dat ik niet meer onderweg kon zijn. Mijn ‘wanderlust’ werd hevig op de proef gesteld. En nog steeds..

Ik denk dat COVID-19 op iedereen een andere impact heeft gehad. Ik wil jullie kort meenemen in mijn ervaring en welke gevolgen het heeft voor My Unalome.

Want naast de bedrijfsmatige gevolgen en de plotselinge rust is er ook iets prachtigs gebeurd. Ik ben onverwacht maar zeer gewenst in verwachting van een zoon. Wij verwachten hem in januari te mogen verwelkomen op deze wereld. De eerste maanden waren een enorme lichamelijke beproeving en ook hier word ik nog steviger met beide benen op de grond gezet.

Ik vertel jullie dit omdat ik met My Unalome de intentie heb om de wereld (ik begin bij Nederland) meer kennis te laten maken met Nepal en haar mooie producten, cultuur en spiritualiteit.

My Unalome, vrij vertaald; De weg die we dwalen naar verlichting/ de zoektocht naar verlichting van de ziel.

Ik wil de connectie leggen met mijn eigen zoektocht en ervaringen en deze dienstbaar te stellen aan de zoektocht van andere. Dit door middel van het delen van persoonlijke verhalen en kennis. Het afgelopen half jaar hebben mij zoveel input gegeven voor het delen van verhalen dat ik niet weet waar ik moet beginnen. En daarom begin ik met het delen van mijn intenties.

Ik wil vertellen over:

 • Nepal en haar bijzondere mensen en cultuur.
 • My Unalome en de ontwikkeling van de producten.
 • Essentiële oliën. Wat hebben oliën hier allemaal mee te maken.
 • My Unalome. De zoektocht van de ziel.
 • Persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwikkeling in het hier en nu.

En een ondernemersstem in mijn roept dat ik dit dan wekelijks moet doen om meer bezoekers te trekken naar mijn website. Maar dat is niet de ondernemer die ik wil zijn. Ik ben My Unalome samen met mijn vriendin vanuit ons hart begonnen. Wij willen ondernemen vanuit ons hart en niet vanuit de portemonnee. En op dit moment zegt elke cel in mij, Take it easy. De komende tijd zal My Unalome zich langzaam gaan ontwikkelen tot de onderneming die wij voor ogen hebben. De enige échte urgentie die we hebben en waar we druk mee bezig zijn achter de schermen is het spoedig verkopen van de Tassen uit Nepal. Dit om de inkomstenstroom van onze vrienden in Nepal te ondersteunen. Want die staat hevig onder druk vanwege de COVID-19 lockdown die daar momenteel weer in is gezet.

Dank je wel voor het lezen en tot snel. 

Namasté

Mariella 

2 comments

 • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  nxrgitgowc
 • Heel mooi geschreven meis.

  Marianne

Leave a comment